3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldakspor'da görev dağılımı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda biraraya gelen yönetim kurulu, görev bölümü yaptı. Toplantıda yönetim kurulu üyeleri, kulübe 10 ila 35 bin YTL arasında bağış taahhüdünde bulundu. Toplantıda Transfer Komitesi Başkanlığı'na tam yetkiyle işadamı Erdoğan Demir, genel menajerlik görevine ise Ahmet Birdal getirildi.

Kulüp Başkanı Ramis Muslu, görevden kaçmayarak elini taşın altına koyan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Zonguldakspor'un ligde haketmediği bir konumda olduğunu, bundan rahatsızlık duyan kara gün dostlarının biraraya gelmesinin takımı ateşleyeceğine inandığını ifade etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir ise, Zonguldakspor'un küme düşmemesi için göreve talip olan yönetime koşulsuz, şartsız ve karşılıksız her türlü desteğin verileceğini açıkladılar.

Zonguldakspor'da yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle gerçekleşti: "Asbaşkan Muharrem Coşkun, Başkan Yardımcıları Adem Çakır, Mehmet Apaydın, Galip Toptan ve Fuat Velioğlu, Genel Sekreter Naci Orhan, Mali Sayman Cavit Zülfikar, Genel Kaptan Fevzi Şen, Futbol Şube Sorumlusu Vahdettin Velioğlu, Amatör Şube Sorumluları Yusuf Yılmaz, Hasan Demir, Yetiş Gülerler, Basın Sözcüsü Şenol Altuntaş, Lokal Amirliği Hüseyin Toroman, Veznedar Gökhan Sarsık".

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 14:52:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Timucin Özdemir IP: 77.179.149.xxx Tarih : 10.01.2008 00:41:15

ilk önce gurbetten bütün zonguldakspor yönetimine basarilar dilerim. ben almanyadan timucin eski fitbolcu hüseyin cinarin kuzeniyim istedigim birsey var yönetimden almanyada dordmund yakinlarinda bir eylence düzenleyin ve bizlerde takimimiza destek icin biseyler yapalim yani verelim ne bileyim forma satin alalim eylence düzenleyin almanyada avrupa türk tv lerinde reklamlar yapin ki bütün zonguldaklilar bilsin cok katilim olur ama geliri tabiki zonguldakspora kullanmak sartiyla bütün fitbolculara yeni senede basarilar dilerim lütfen bu cagrima kulak verin saygilar