3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldakspor'da İncekara dönemi

Süper Deplasmanlı Amatör Ligde mücadele eden Zonguldakspor’un yeni başkanı Celal İncekara oldu. Bir zamanlar 1. Ligde en gözde takımı olan Zonguldakspor’un kongresinin, tarihinin en az kişisiyle ve 15 dakika gibi kısa sürede yapılması dikkat çekti.


Zonguldakspor’un Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen Genel Kurul’da, işadamı Celal İncekara 42 oy alarak Zonguldakspor’un yeni Başkanı oldu. Zonguldakspor tarihinin en hızlı geçen Genel Kurulu, 15 dakika gibi kısa bir süre içerisinde yapıldı.


Divan Başkanlığını MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan yaparken, Zonguldakspor’un 393 olan üyesinden sadece 42 kişi kongreye katıldı. Celal İncekara Başkanlığındaki liste 42 oydan, geçerli sayılan 41 oyu alarak Zonguldakspor’un yeni başkanı olarak seçildi.


Genel Kurul’da konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, “Düşenin dostu olmaz” deyimini hatırlatarak, “Olağanüstü Genel Kurul’la göreve gelen Celal İncekara ve yönetimine başarılar diliyorum. Kongreye gelen bir avuç taraftar ve içinde Zonguldakspor sevgisiyle gelen herkese teşekkür ediyorum. Kongrenin daha şaşalı olmasını isterdim ancak düşenin dostu olmuyor, Zonguldakspor’da da durum aynı. Zonguldakspor’un bacasının tütmesi adına bu sezon Zonguldak Belediyespor’u ligden çektik ve elimizden gelen desteği gösterdik. Konu Zonguldakspor olunca konuşan çok oluyor. Yönetime kim geldiyse eleştirildi. Gazipaşa’da sağda solda konuşanların kongreye gelip konuşmaya ise cesaretleri yok. Zonguldakspor için aradığımız kişiler telefonlarına ya ulaşılamıyor yada kapsama alanı dışında oluyorlar genelde. Çok klasik bir numara, bu durumlara artık alıştık. İnsanın parası olunca dostu da çok olur, çevresi de. İşte önemli olan para olmadığı zaman yanında olmak. Zonguldakspor’un dostlarının fazla kalmadığını görüyorum. Zonguldakspor’u sevmek yürek ister. Zonguldakspor’a verdiğim desteği yeni gelen yönetime de vereceğim. Göreve talip olan arkadaşlar zor bir görevi üstlendiler, her zaman bu arkadaşların yanında olacağım. Biz yapabildiğimiz oranda takımı bu noktaya getirdik. Zonguldakspor bir zamanlar ekonomik olarak Türkiye’de en iyi düzeydeydi ancak şuan en fakir kulüp. Bizim gönlümüz zengin, birlik ve beraberlik olarak takımı profesyonel lige çıkaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. Tek listeyle gidilen seçimde Celal İncekara Başkanlığındaki Yönetim şu isimlerden oluştu:


Yönetim Kurulu Asil: Mehmet Bozkurt, Güneş Ece, Kadir Laçin, Davut Yılmaz, Gökhan Demir, Mehmet Yaman, Özay Çakmak, Şafak Karka, Hayretti Fırat, Özgür Ozan, İhsan Pınar, Mehmet Ayçicek, Yeliz Başkan. Denetleme Kurulu: Nuri Turpçu, Kenan Güney, Hüseyin Cevher. ASKF Üyeliği Asil: Hasan Ali Tutuğ, Kenan Güney, Gökhan Konmuş. Ramis Muslu’nun başkanlıktan istifa etmesi üzerine olağanüstü kongre kararı alınmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kaan durkan IP: 85.110.128.xxx Tarih : 27.11.2008 21:59:30

yazıklar olsun bu kadar düştü işte zonguldak spor zonguldagı bitirdiler