3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldakspor'da istifa

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Zonguldakspor'da teknik direktör Salih Uralgil, görevinden istifa etti. 

Uralgil'in, hafta sonu deplasmanda oynanan Darıca Gençlerbirliği karşısında alınan yenilgi sonrası yönetimle görüşme yaparak takımın önünü açmak adına görevden ayrıldığı belirtildi. 

Zonguldakspor'da teknik direktör Salih Uralgil'in görevi bırakmasının ardından Yardımcı Antrenör Metin Kudu nezaretinde çalışmalar sürdürülüyor. Zonguldakspor Kulübü Başkanı Ramis Muslu, alınan başarısız sonuçlarla takımın küme düşme hattından bir türlü kurtulamadığını, Darıca Gençlerbirliği yenilgisi sonrası Teknik Direktör Salih Uralgil'le görüşme yapıldığını ve kan değişikliği yapmak adına görevi bıraktığını kaydetti. Salih Uralgil'e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Muslu, "Kulübün en kötü günlerinde hocamız her zaman takımın yanında oldu. Bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz, teknik direktörlük hayatında başarılar diliyoruz. Salih Uralgil'in görevini bırakmasının ardından teknik direktör arayışlarımız başladı. Yeni teknik direktörümüz belli olana kadar takımı yardımcı antrenörler çalıştıracak" dedi. 

Teknik direktör Salih Uralgil ise, yönetimim kan değişikliği yapmak adına kendisiyle görüştüğünü ve görevden ayrıldığını kaydetti. 

Uralgil, "Ben takımı yarı yolda bırakıp istifa etmem. Yönetim bir karar almış, kan değişikliği yapmak istediklerini söylediler. Benim istifa etme gibi bir durumum olmaz. Zonguldakspor'a karşı boynumuz kıldan ince. Yönetim maçtan sonra bana takımda kan değişikliği yapacağını söyledi, ben de bu karara saygı duydum. Zonguldakspor'un başarısı için elimden gelen her şeyi yaptım" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 18:29:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?