3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldakspor'dan Gonca'ya ziyaret

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Zonguldakspor’un yeni yönetimi, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’yı makamında ziyaret etti.

Zonguldakspor’un yeni Kulüp Başkanı Celal İncekara ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, kulübe kaynak bulunması ve sabit gelir konuları görüşüldü.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, yeni yönetimin başarılı olacağına inandığı belirterek hayırlı olmasını temenni etti. Zonguldakspor kulübünün yaşaması için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini belirten Gonca, “Bizim üzerimize ne görev düşüyorsa dün olduğu gibi bugünde yapmaya hazırız” dedi.


Sabit gelirin şart olduğunu ve yönetimin kaynak arayışına girmesi gerektiğinin altını çizen Gonca, “Kulüpleri ayakta tutmak için kaynak gerekiyor. Bu işi sadece Başkan Celal İncekara ve birkaç yöneticinin sırtına yükleyerek başarının beklenmesi mümkün değildir. Bundan önceki yönetim bunun sıkıntısını yaşadı. Kulübün yaşaması için ne gerekiyorsa hep beraber yapmamız gerekiyor. Bundan önce olduğu gibi yeni yönetiminde her zaman arkasındayım. Sağdan soldan toplamaya bir yere kadar yürüdüğünü bundan öncesi yönetimlerde gördük. Bu yüzden yönetimin kaynak bulması şart. Zonguldakspor’a 5 bin üye yapıldığı takdirde kulübün önemli geliri olacaktır” dedi.


Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekera, yönetim kuruluyla beraber uyum içerisinde çalışarak başarılı olmak için bu görevi üstlendiklerini kaydetti. İncekara, Başkan Gonca’nın takıma her zaman destek olduğunu ve kendilerine de aynı desteğini göstereceğine inandığını kaydetti. Ayrıca Cuma günü futbolcularla beraber kaynaşma yemeği düzenleyeceklerini belirten İncekara, bayram öncesi futbolcuların tüm alacaklarının ödeneceğini de sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 17:22:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?