5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

Zonguldak’ta bir anne eşinin kızına tecavüz ettiğini iddia etti

Zonguldak’ın İncivez Mahallesinde oturan 3 çocuk annesi Necibe Köse, eşi İbrahim Köse tarafından en büyük kızı M.K’ye tecavüz edilmek istendiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Şikayeti üzerine gözaltına alınan İbrahim Köse yaklaşık 20 gün önce tutuklanarak cezaevine girmesi üzerine parasızlıktan çocuklarına ve eşine bakamayan gözü yaşlı anne Necibe Köse, eşinin cezaevinden çıkması durumunda kendisini öldüreceğinden korkarak, kapı kapı yetkili arıyor. Zonguldak Valiliği’ne can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla dilekçe veren Necibe Gül, aynı dilekçeyi Zonguldak Emniyet Müdürü Mustafa Öncül’e de iletti. Öncül’ün emri üzerine Polis Merkezine giderek bir kez daha ifade veren Necibe Gül, eşinin ters ilişki isteğini geri çevirmesi üzerine evden kovulduğunu ve olayların başladığını söyledi. Kocasının cezaevinden çıkması durumunda kendisini ve çocuklarını öldürmesinden korktuğunu söyleyen gözü yaşlı anne ve çocukların can güvenliğini sağlamak ve yaşamlarını maddi olarak da sürdürmek amacıyla yetkililerden yardım istiyor. Kocasının kızına yaptıklarını kendi gözüyle gördüğünü belirten anne, şöyle devam etti; "Gardıropta saklandım ve buradan 3 saat boyunca takip ettim. Kızımı zorladı, kız dışarı kaçtı, mahallede beni aradı. Bulamayınca geri döndü. Kızla yatmak istedi. Tekrar kız yatmak isterken bir poz fotoğraf çektim. Kendisini karakola şikayet ettim. Tutuklayarak cezaevine götürdüler. Öyle birisini ben de çocuklarım da istemiyor. Çocuklar, bu olaylar nedeniyle rahatsız oldular. Bu olaylar sahipsiz kalmamız nedeniyle meydana geldi. Beyim dışarı çıkarsa evi de satar. Hayatımız tehlike altında, beni de çocuklarımı da öldürür. Zaten öldüreceğini söylemişti. Çocuklarımın sonu ne olacağını bilmiyorum. Ben böyle bir kişiyi kabul edemem. Dışarıya karşı vardı böyle bir pisliği öz kızına karşı nasıl böyle bir şey yapabilir. Üvey kızı değil. Bunu kabullenemiyorum. Ne yapabilirim" dedi.
Artık babalarıyla yaşamak istemediklerini ve onu görmek istemediklerini haykıran diğer çocuklar, Melek K ile Muhammet K, "O olaylardan sonra bir hafta babamın yüzünden hastanelerde yattık. Psikolojimiz bozuldu. Olaylara üzülmemiz ve strese girmemiz nedeniyle kis oluştu. Hepimiz rahatsızlandık. Hiç bir gelirimiz yok bize sahip çıkılmasını yardımcı olunmasını bekliyorum" diye konuştu.
Zor günler yaşadıklarını anlatan Mevlüde Köse (M.K.) de "Annem hastaneye, pazara gittiğinde babam bana kötü şeyler yaptı. Her dışarı çıkışında aynı şeyleri yaptı. Yatakta vücudumu elledi. Sarkıntılık yaptı. Ben çok korktum ağladım, kaçamadım. Elimden içeri çekti. Bende annemle polise gittim. Her şeyi anlattım. Polisler içeri aldı. Cezaevine yattı. Bazen babamdan korkuyorum. Yaklaşık 1 senedir, yapıyordu. Annem köyüne gittiğinde de yaptı. Ben daha bu babayı istemiyorum. Bizi öldürecekmiş. Önce annemi kesecekmiş sonra da beni öldürecekmiş. Ağlıyorum. Gelirse diye çok korkuyorum" diyerek yaşadıklarını anlattı.
İsmet YALILI
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2004 Pazar 01:29:04
Güncelleme :24 Ekim 2004 Pazar 09:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?