3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldak'ta gasp iddiası

Zonguldak'ta sokak ortasında 12 bin YTL'nin bulunduğu çantayı çalan bir kişi, gaspı birlikte yaptıkları ileri sürülen 2 arkadaşının ismi yerine polise, aralarında husumet bulunan 2 kişinin ismini verdi.


Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz 3 kişi, İnağzı Mahallesi Turhan Tunay Sokak üzerinde aracıyla evinin garajından çıkan L.Ü'yü darp ederek, 12 bin YTL'nin bulunduğu çantasını gasp etti.

Gasp olayına karışanlardan birinin G.P. olduğunu tespit eden polis ekipleri, uzun uğraşlar sonucunda G.P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. G.P.'nin yanında bulunan 2 şahsında ticari taksiyle kaçtığını tespit eden polisler, G.P.'nin üzerinde yaptığı aramada 1 adet çakı bıçağı ele geçirdi. G.P, yapılan sorgusunda yanındaki şahısların E.U ve H.S isimli şahısların olduğu beyanını verdi.

Polisler, E.U ve H.S'yi gözaltına alırken, evlerinde yaptığı aramada çantaya ulaşamadı. Evde 30 gram esrar maddesi ele geçiren polisler, E.U. ve H.S.'nin ifadesinde G.P. isimli şahısla aralarında husumet bulunduğu ve bu nedenle kendi isimlerinin verildiğini öğrendi.


Tekrar G.P.'yi sorgulayan polis ekipleri, olaya karışan diğer 2 kişinin ise C.M. ve M. isimli şahıslar olduğunu belirledi. Polis tarafından C.M. ile M. isimli şahısların aranmasına devam ediliyor.

İha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 16:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?