4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Zonguldak'ta marketten hırsızlık

Zonguldak'ta bir alışveriş merkezinden yiyecek çaldıkları iddia edilen 4 kadın, güvenlik kamerasıyla tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak il merkezindeki Akbal Gıda isimli marketin Yeni Çarşı Şubesi'ne giren A.Y., Ş.Y., N.Y. ve K.A. isimli bayanlar, güvenlik kameraları önünde yaklaşık 12'şer adet sucuk ve kaşar peynirini çantalarına doldurdu. Kadınlardan biri etrafı gözetlerken diğerlerinin de birbirlerinin önünü kapatarak, görevlilerin olayı görmesini engellemeye çalıştığı görüldü. Olaydan bir süre sonra, raflarda bulunan sucuk ve kaşar peynirlerinin azalmasından şüphelenen Market Müdürü Murat Çoban, güvenlik kameralarının görüntülerini izleyince, hırsızlık olayını ortaya çıkardı. Mağaza Müdürü Çoban, "Raftaki sucuk ve kaşar peynirlerinin az olmasından şüphelenerek güvenlik kamerasının görüntülerine baktım. Görüntüleri izleyince ise, 4 bayanın sucuk ve kaşar peynirlerini çantalarına koyduklarını gördüm ve polise haber verdim" diye konuştu. 

Güvenlik kamerasının görüntülerinden kimlikleri tespit edilen kadınlar ise, olaydan kısa süre sonra yakalandı. Kadınların gün içerisinde başka marketlerden de sucuk ve kaşar peyniri çaldıkları ileri sürüldü. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, tutuklanarak Beycuma Cezaevi'ne gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2006 Cuma 00:54:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?