3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Zonguldak'ta yolsuzluk operasyonu

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğlisi ilçesindeki Kamyoncular Kooperatifi'nde yapılan aramalar sonucunda aralarında Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile (TSO) TSO Meclis Başkanı'nın da bulunduğu en az 50 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.


Sürdürülen yolsuzluk soruşturması kapsamında Karadeniz Ereğli Kamyoncular Kooperatifi'nde arama yapan Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Likoğlu ve TSO Meclis Başkanı Cem Karadeniz'i gözaltına aldı.

Yetkililer sürdürülen soruşturma kapsamında en az 50 kişinin daha gözaltına alındığını belirtti. Zonguldak'a getirilen şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 12:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Saglam IP: 89.202.125.xxx Tarih : 27.01.2009 19:03:47

Bir süre önceden beri sürtürülen Almanya nin Düren sehri ile Eregli kardes sehir projesine büyük bir tarbe vuruldu. Almanya da yasayan ereglililer olarak belediye baskanin her ne sekilde olursa olsun tutuklanmasmini vaya herhanki br suca istirak etmis olmasi burada yabilan bu güne kadarki calismalari olkumsuz etkiliyecektir. Bir süre önce Düren sehir yetkililerinin ziyaret ettigi sayin Sesli ve ekibinden memnuniyetle bahs edenlere simdi ne cevab verecegiz. Biz Türk Milledi olarak ne zaman dogru türüst isler yabacagiz. Saygilarimla Murat Saglam Düren/ Almanya