3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

ZTSO ISO 9001 Belgesi aldı

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO), ISO 9001 kalite yönetim belgesi aldı.
Kurumsal çalışma, hizmet ve yönetim anlayışının uluslararası standartlara uygun olarak yürütüldüğüne karar veren denetçiler, ZTSO'nun ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi başvurusunu kabul etti.
 
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, "Bu belge son dönemdeki başarılarımızın teşekkür belgesi gibi oldu. Personelimi kutluyorum" dedi. 

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir ISO 9001 kalite yönetim belgesi alınmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Dünya'nın değiştiği bir dönemde değişmemekte direnmek, doğruluğu ve güvenirliği kabul edilmiş bir sistemden uzak durmak elbette mümkün değildir. ISO 9001 belgesi almak için yaptığımız başvurunun ardından başlayan eğitim çalışmaları ve sonunda yetkili kuruluş tarafından yapılan denetim ile amacımıza ulaşmış bulunmaktayız. Güvencenin ilelebet sürmesini hedefliyoruz . Üç aylık süre içinde yapılan eğitim toplantılarında bilgilerini geliştiren ve belgenin alınmasını sağlayan Odamız personellerini kutluyorum. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası son üç aylık dönemde yaptığı çalışmalarda önemli başarılar elde etmiştir. Alınan bu belge son dönemlerdeki yorgunluğumuzu almıştır. Bir anlamda teşekkür belgesi aldık. Her hafta bir etkinlik yaptık. Bazı haftalarda üç ayrı etkinlik yaparken, bir yandan da kurum içi eğitim toplantıları sürüyordu. Zonguldak Ticaret ve sanayi Odası kalitesini belgelendirmiş oldu" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 16:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?