3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

ZTSO'dan özürlülere hediye

Özürlüler Eğitim Vakfı Başkanı Saime Toptan ve İş- Kur Genel Müdürü Namık Ata Zonguldak Ticaret Sanayi Odası’nın panel ve hibe törenine katılacak.


Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO), hayırsever işadamlarının katkıları ile alınan aracı Türk Spastik Çocuklar Derneği Zonguldak Şubesi’nde eğitim gören özürlü çocukların ulaşımında kullanılmak üzere derneğe hibe edecek. Türk Spastik Çocuklar Derneği Zonguldak Şubesi'nde eğitim gören çocukların ulaşımında kullanılmak üzere Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hibe edilen araç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan’ın eşi Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Saime Toptan ile İş-Kur Genel Müdürü Namık Ata’nın da katılacağı törenle 4 Aralık 2008 günü dernek yöneticilerine teslim edilecek. Aynı törende aracın alımına katkıda bulunan işadamlarına teşekkür belgesi verilecek.


Hayırsever işadamlarının katkıları ile alınan aracın hibe töreninden sonra Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Saime Toptan ile İş-Kur Genel Müdürü Namık Ata “Özürlülerin İşgücü Piyasasına Entegrasyonu“ konulu panelde konuşma yapacak. Perşembe günü ZTSO hizmet binasında saat 10.30’da başlayacak program hibe töreni, teşekkür belgelerini verilmesi, panelin ardından konuklara verilecek kokteyl ile sona erecek.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 16:28:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?