21
Mayıs
2024
Salı
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Başkan Gülşen: İçme suyumuz kontrol altında

Çaycuma'da içme suyu kuyularının bulunduğu bölgenin sürekli kontrol altında tutulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Yapılan incelemelerde içme suyunun standartlara uygun olduğu tespit edildi" dedi.

Gülşen, yapılan analizlerle bölgenin en temiz suyuna sahip olduğunun belirlendiğini ifade ederek, "Belediyemiz şebeke suyu verilen belirli noktalardan Belediyemiz elemanları ve Sağlık Grup Başkanlığı’nca alınan su numuneleri, Zonguldak Hıfsısıhha Müdürlüğü laboratuarında bakteriyolojik analizleri sürekli yapılmakta olup, sonuçların gıda maddeleri tüzüğüne uygun olduğu anlaşılmaktadır" dedi.

10 Kasım tarihinde Kutlutaş ilköğretim, Pansiyonlu Merkez İlköğretim, Fatih Lisesi ve bir işyerinden alınan sulara yapılan incemelede içme suyunun standartlara uygun olduğunun tespit edildiğini ifade eden Mithat Gülşen, "Belediye olarak içme suyu kuyularımızın bulunduğu bölge sürekli kontrolümüz altında olup, bu bölgede içme suyu kaynağımıza zarar verebilecek her türlü kirlenmeye karşı gerekli önlemleri almaktayız. Belediyemizin vatandaşlara ulaştırdığı su, analiz sonuçlarından da anlaşılacağı gibi bölgenin en temiz suyudur" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 10:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?