22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Çaycuma fuar merkezi olacak

Zonguldak Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Karadeniz bölgesinin fuar merkezi eksikliğini gidermek için çalışmalara başlandığını belirtti.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Karadeniz Bölgesinin fuar merkezi eksikliği için Zonguldak karayolu üzerinde bulunan 100 dönümlük arsanın Fuar ve Kongre merkezi olarak düzenlenmesi için İller Bankasına müracaatta bulunduğunu söyledi.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, çok yakında ilçe'nin kaderini değiştirecek bir projeye imza atacaklarını belirterek, "Çaycuma Zonguldak Karayolu üzerinde bulunan 100 dönümlük arsanın fuar ve kongre merkezi olarak düzenlenmesi için İller Bankasına müracaatta bulunduk. Batı Karadeniz bölgesinde fuar alanı yapılacak coğrafi yapıya ilçemiz müsait. Çaycuma'ya fuar alanı yapıldığı takdirde ilk kez bir ilçe'de fuar organize edilecek.

Çaycuma İlçe'sinde üretim yapan, bölgede bulunan fabrikaların ürettikleri malların pazar bulması açısından ve bölgenin kalkınarak isminin dünya çapında duyulması için fuar alanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Bu proje Batı Karadeniz'in ve Çaycuma'nın kaderinin değişeceğine inanıyorum. Büyük fuarlara ev sahipliği yapmak istiyoruz. Böylece İlçemiz ve bölgemizin kısa sürede ismi duyularak kalkınmaya ve ekonomimize büyük destek verecektir. Belediye olarak üzerimize düşen görevi ve alt yapıyı çalışmalarını en iyi şekilde yapacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 14:38:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vacit BÜYÜKYONCA IP: 88.230.75.xxx Tarih : 22.01.2008 18:11:11

en iyi içten duygularımla çalışmalarınızı çooook beğendim. harika düşünceleriniz çok güzel başarılarınızın devamını dilerim. inşallah çaucumayı il de yaparsınız.hava alanını daha aktif yapınız.adana ya uçak varmı? ben hemşeriniz vacit.MERSİN den. TARIM VE KÖYİŞLERİ BK.LIĞI ALATA BAH.KÜL.ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MD.ERDEMLİ/ME4RSİN SAYGILARIMLA.HOŞCAKALINIZ.