17
Mayıs
2024
Cuma
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Çaycuma güzelleşecek

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ilçenin güzelleştirilmeye ihtiyacı olduğunu bildirerek, yaya ve araç trafiği sorununa çözüm arandığını kaydetti.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen yaptığı açıklamada, Çaycuma'nın öncelikli olarak güzelleştirilmesi gerektiğini belirterek, otopark, araç ve yaya trafik sorunlarının çözümünü aradıklarını söyledi. İlçenin temiz ve sağlıklı olması açısından itfaiye ekipleri tarafından yıkama çalışmalarına başlandığını belirten Gülşen, şöyle konuştu:

"Vatandaşımızın bekleyebileceği ve çevreyi güzelleştirecek duraklar yapmayı hedefliyoruz. Şehrin çevre, imar, pazaryeri gibi sorunları da bir an önce çözüm bekliyor. Temiz çevreden yola çıkarak başlattığımız itfaiye ekiplerimizin yolları yıkama çalışmaları sürüyor. Otopark, araç ve yaya trafiğine de bir an önce çözüm getirmek için çabalıyoruz. Bu amaçla İlçe Trafik Amirliği, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı toplantı yaptık. Çaycuma'da sorunların tamamını çözünceye kadar, toplantılarımız devam edecek. Belediye başkanlığı görevimizi yürütürken tüccar mantığıyla çalışıyoruz. Belediyemizin imkanları ölçüsünde en kaliteli hizmeti en ucuza almayı ve vermeyi hedefliyoruz. Heyecanımızı kaybetmeden, sabırla sorunların üstüne gideceğiz."

ZONGULDAK - İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2004 Pazartesi 22:04:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?