19
Mayıs
2024
Pazar
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Çaycuma'da korsan öğrenci servisleri

İlçe dışında gelen ve ilçede hiç bir taşıma kooparetifine üye olmayan servis araçları ile okulların ilk gününde Kooparetif sahibi servis şöförleri ile tartışmalarına kavgalara sebebiyet verdi.Konu İle ilgili S.S Çaycuma  Taşıyıcılar Kooperatifi yaptığı açıklamada ;

" İlçe sınırlarımız içerisinde öğrenci servisi taşıma yetkisi yalnızca "S.S. Şehir İçi Münübüsçüler Koop." ve Diğer taşıma kooperatifleri tarafından yapılamaktadır. Öğrencilerimizin her türlü can güvenliği ve sorumluluğu açısından bu kooparatifler yükümlülük üstlenmektedir.

İlçemizde korsan taşımacılık yapan minibüsçüler bulunmaktadır. Öğrencilerimizin can güvenliği siz Velilerin ise maddi kayıplara uğramaması için öğrenci servisinde seçiminde dikkatli olması gerekmektedir.

Ayrıca Korsan taşımacılık konusunda Şöförler Odası Başkanı ile birlite Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı ve İlçe Emniyet Müdürümüzü durumu bildirerk yasal olmayan ve bu uygulama hakkında destek girişiminde bulunduklarını" belirtti. İlçede ise yerel İnternet Haber Sİteleri olayı VELİLER KORSAN SERVİSLERE DİKKAT uyarısı ile duyurdu.

Çaycuma Online
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2004 Pazartesi 22:29:57
Güncelleme :14 Eylül 2004 Salı 10:09:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?