16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Çiloğlu köylerde eksikleri tespit etti

Zonguldak'ta faaliyet gösteren Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Çaycuma İlçesi'ne bağlı köyleri gezerek, eksikleri tespit etti. 

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, beraberinde dernek üyeleriyle birlikte ilçeye bağlı bazı köyleri gezdi. Köylülerin sorunlarını dinleyen ve istekleri olup olmadığını soran Dernek Başkanı Çiloğlu, "Dernek olarak imkanlarımız ölçüsünde derneğimiz aracılıyla köylere yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Derneğinimiz amacı, Çaycuma İlçesi'ne ve bağlı köylere yardımda bulunmak, vatandaşlarımız isteklerine cevap vermek" dedi. 

Çiloğlu, vatandaşların istek ve sıkıntılarını tek tek dinleyerek, derneğin bugüne kadar, okul, yol, camu, çeşme ve sağlık ocağı gibi bir çok yatırım yaptığını, bu hizmetlerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 16:29:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şenay özpamuk IP: 88.230.95.xxx Tarih : 24.01.2007 18:41:16
sayın çiloğlu, Akçahatipler köyü sakinleri olarak dokuz yıldır ilköğretim okulumuzun çevresine beton kazıklar çakılmasına rağmen defalarca sözverilmesine rağmen hala okulumuzun çevresi çitlerle çevrilememiştir.Bukonuya derneğimizin bir an önce el atarak okulumuzun bu sorununu çözmenizi istiyorum