22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Davullu kemanlı yol bayramı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi İstasyon Mahallesi'nde uzun aradan sonra yapımına başlanan yol çalışması mahalleliyi sevindirdi.

Vatandaşlar, asfalt çalışmalarına başlayan ekibi ve çalışmaları inceleyen belediye Başkanı Mithat Gülşen'i davul ve keman ile karşıladı. İstasyon Mahallesi sakinleri, kendilerini yol ızdırabından kurtardığı için Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e teşekkür etti.

Kendisi ile ekibi, davul ve keman çalarak karşılayan vatandaşların güzel bir sürpriz yaptığını söyleyen Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Bu yıl 10 kilometrelik asfalt yol yapımını hedefliyoruz. Zonguldak Valiliği İl Özel İdaresi İmar İşleri Müdürüğü ve belediyemizin ortaklaşa imzaladığı protokol çerçevesinde çalışmalara hız verdik. Alt asfalt malzamesi belediyemiz, üst asfalt malzemesi de İl Özel İdare tarafından karşılanmaktadır. Yutbay Yem ve Tuğla fabrikası çevresindeki yollar, Gemicilyer Mahallesi yolu ve eski Ankara yolundaki asfalt çalışmaları tamamlandı. İstasyon Mahallesi'ndeki çalışmaları da kısa sürede tamamlayacağız. Velioğlu, Yeni Mahalleli ve mezarlık yollarını da 15 gün içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Göreve geldiğimizden itibaren 15 kilometrelik yol yaptık. Yol maliyeti ise 400 bin YTL'yi buldu" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 14:33:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?