16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Gurbetteki Zonguldaklılar piknikte buluştu

İstanbul'da yaşayan Zonguldaklılar tarafından Zonguldak Milli Egemenlik Parkı'nda kaynaşma pikniği düzenlendi.

Etkinliğe Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan ve Polat Türkmen, CHP Milletvekili adayı Ali Koçal, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Secaatin Gonca, Gökçebey ilçesi Belediye Başkanı Zeki Kılıçarslan, Bakacakkadı beldesi Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Devrek ilçesi Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Saltukova beldesi Belediye Başkanı Adil Düzlü, Çaycuma Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Kandemir, İstanbul Gaziosmanpaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Bayraklı ve İstanbul'da yaşayan Zonguldaklılar katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İstanbul Gaziosmanpaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, "İstanbul'daki gurbetçiler ile Zonguldak'ın yerli insanını bir araya getirmek amacıyla düzenlediğimiz bir şölen oldu. Amacımız Zonguldak insanının dayanışma içerisinde olmasını sağlamak. Gurbetteki insanlarımızın sorunlarıyla ilgilenmek ve çözüm projeleri üretmek. Derneğimizin varlığını Zonguldak'taki protokol ve Zonguldak halkına tanıtımını yapmaktır" dedi.

Etkinlikte yerel sanatçılar Sezai Çağdaş, Ramazan Aydemir, Maksut Topuz ve Fatma Metin sahne alırken, halat çekme yarışması, çuval yarışması ve yoğurt yeme yarışması düzenlendi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 14:21:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?