16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Kaymakam ve TSO başkanı Filyos'ta

Zonguldak'ın Çaycuma ilçe Kaymakamı İsmail Kaygısız beraberinde Çaycuma Ticaret Odası Başkanı Rıfat Sarsık ile birlikte Filyos beldesinde incelemelerde bulunup fabrikaları ziyaret etti. 

Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız ve TSO Başkanı Rıfat Sarsık Filyos beldesindeki fabrikaları ziyaret ettiler. Filyos Ateş Tuğla fabrikasını gezen Kaygısız ve Sarsık fabrika müdürü Birol Kıycı'dan bilgi aldı. Özelleştirme İdaresi'nden alınan fabrikanın bugün geldiği noktayı başarılı bulan Kaymakam İsmail Kaygısız, "Fabrikanın pek çok özelleştirme uygulamasının aksine faal bir şekilde, üstelik kendi borcunu öder durumda olması gurur verici bir durumdur. Bugün iki yüzden fazla kişiye istihdam sağlayan fabrikanın ilçemiz ve bölge ekonomisine sağladığı katkıyı taktir ediyorum" dedi. 

Daha sonra Çaytaş Ateş Tuğla fabrikasını ziyaret eden Kaygısız ve Sarsık, burada da fabrika müdürü Nuri Kaya'dan bilgiler aldılar. Filyos'taki ziyaretleri esnasında Filyos Vadisi boyunca yatırım alanları da yerinde incelendi. Saltukova Lisesini ziyaret eden Kaymakam Kaygısız ve TSO Başkanı Sarsık, lisenin mevcut durumu ve ihtiyaçlarını tespit ettiler.
iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 13:43:48
Güncelleme :25 Şubat 2007 Pazar 19:12:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?