16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Kayserili işadamından okul sözü

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde fabirkası bulunan Kayserili işadamı Galip Güpgüpoğlu, Kaymakam İsmail Kaygısız'ı ziyaret ederek, ilçeye bağlı Perşembe Beldesi'e 8 derslikli ek bina yapmak istediklerini söyledi. 

Perşembe Belediye Başkanı Burhan Alibabaoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen'le birlikte Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız'ı ziyaret eden Galip Güpgüpoğlu, "Babam Rıfat Güpgüpoğlu eğitime verdiği önem nedeniyle Zonguldak'a okul yaptırmak istediğini belirterek, bu isteğini buradaki yöneticilere iletmemi istedi. İlk görüşmeler sonucundan Perşembe Beldesi'nde ihtiyaç olan 2 katlı 8 derslikli okul yapımına başlamaya karar verdik. Ek binayı Perşembe Lisesi'nin yanına yapmayı düşünüyoruz" dedi. 

Mevcut lise binasının Çok Programlı Liseye dönüştürüleceği belirtilen Kaymakam Kaygısız, Güpgüpoğlu'nun taahhüt ettiği okul için valilikte protokol imzalanacağını söyleyerek, işadamı Güpgüpoğlu'na eğitime verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 13:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şahin dereli IP: 88.227.71.xxx Tarih : 22.05.2007 16:59:27
Sayın Rıfat Güpgüpoğlu; Akçahatipler muhtarımız ile yaptığınz görüşmede okulnu ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olacağınızı söylemiştiniz.Akçahatipler İlköğretim Okulu'nun Çevresi beton kazıklarla çevrilmiş olup tavuk teli ya da çit teli tabir edilen 500metrelik tele ,fen labaratuvarının düzenlenmesi için deney araçlarına okulun dışcephesinin boyanması için boyaya bilgisayar sınınfımız için 20 bilgisayara gereksinimi bulunmaktadır.Bu ihtiyaçlarımızın karşılanması durumunda Akçahatipler, camiliköy size minnettar kalacaktır.Lütfen Çaycumanın enuzak köyünün ilköğretim okulunu ve burada okuyan 230 öğrenciyi unutmayın