18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Mucize kurtuluş

Çaycuma'da dün gece kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan bir madenci, yaklaşık 1,5 saat süren bir yolculuğun ardından getirildiği Zonguldak Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı bir ameliyat ile yeniden hayata döndü.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) görev yapan T.Ş. isimli şahıs, dün gece mesai bitiminde evine giderken saat 02.30 sıralarında göğsünden bıçaklandı. İsabet eden bıçakla kalp zarı yırtılan T.Ş., önce Devrek Hastanesi, ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ve daha sonra da Zonguldak Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Saat 04.00 sıralarında Zonguldak Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özgür Nizam tarafından acil ameliyata alınan T.Ş., yapılan başarılı operasyon ile yeniden hayata döndü.

Hastanın, yaklaşık 1,5 saat süren bir yolculuğun ardından kendilerine geldiğini ifade eden Nizam, "Çok geç kalınmıştı. Ancak yinede de hastayı ameliyata aldık. Kalp zarında 1 santimetrelik yırtılma olduğunu gördük.

Gerekli müdahaleyi yaparak hastayı kurtardık. Normalde kalpteki 200 cc kan kaybının dahi ölümle sonuçlandığı bir durumda, hastanın yaklaşık bin cc kan kaybetmesine rağmen kurtulması ise sevindirici" dedi.

Öte yandan, T.Ş.’nin, gece kimliği açıklanmayan bir şahısla, eskiye dayanan bir husumetten dolayı tartıştığı ve şahsın yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 14:29:51
Güncelleme :12 Haziran 2005 Pazar 11:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?