25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Öger Türk yetkililerinden ziyaret

Öger Türk yetkilileri Zonguldak’ın Çaycuma ilçe Belediye Başkanı Mithat Gülşen’i ziyaret etti.


Öger Türk Türkiye Müdürü Adil Serim, Genel Müdür Yardımcısı Aykut Öger, Öger Türk Almanya Temsilcisi Mustafa Akıncı, 29 Mart seçimleri sonucunda yeniden Çaycuma Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mithat Gülşen’i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.


Yetkililer Zonguldak-Çaycuma Havaalanı’nda da incelemelerde bulundu. Öger Türk yetkilileri yerleşim yeri olarak ilçeyi çok beğendiklerini vurguladı. Öger Türk yetkilileri, havaalanındaki mevcut çalışmaları yerinde incelemek üzere Ulaştırma Bakanlığı’ndan teknik uçağın geleceğini, hemen Avrupa’dan uçmaya hazır olduklarını belirttiler. Öger Türk Türkiye Müdürü Adil Serim, “Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ile Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’i tebrik ediyorum. Baştan beri havaalanının açılması için desteklerini esirgemediler. Buradan tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de Öger Türk yetkililerini ziyaretinden memnun olduğunu belirterek şunları dile getirdi:
“Biz havaalanımızın muhtemelen açılacağına inanıyoruz. Ve desteklerimizi sürdüreceğiz. Havaalanının açılışı ile ilgili çalışmaların hızlanacağına da inanıyorum. Başta Havaalanı Müdürümüz Hasan Özşahin olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 19:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?