18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAYCUMA - ZONGULDAK

Yıldırım: Halka hizmet hakka hizmettir

Vatandaşların 28 Mart seçimlerinde oylarını kullanırken doğru karar vermelerini isteyen SP Karapınar Beldesi Belediye Başkan Adayı Ergün Yıldırım, "Güzel insanlar güzel hizmetlere layıktır. Oylarınızı kullanırken seçiminizi iyi yapın, doğru karar verin. Saydığımız projelerin gerçekleşmesi, ancak 28 Mart'ta oylarınızı bize vermenizle mümkün olacaktır" diye konuştu.

Seçimin hemen sonrasında birlik ve beraberliği sağlama yolunda kararlı ve samimi adımlar atarak icraatlarına başlayacağını ifade eden Yıldırım, "Alt yapısı eksik olan mahallelerimizde bir an önce altyapı çalışmalarına başlayacağız. Belediyeye ait ancak atıl durumda bulunan belediyenin parke taşı kesme makinasını yaptırarak, mahalle yollarının parkelenmesine başlacağız. Böylece işsiz gençlerimize iş imkanı sağlarken, seri üretimle de çevre belediyelere, şahıslara ve kurumlara parke taşı satışıyla belediyemize gelir elde edeceğiz. Düğün salonu açıp, çok amaçlı kullanıma sunacağız. Beldemize yatırım yapmak isteyen küçük ve büyük işletme sahiplerine belediye olarak arsa yeri temininde kolaylık sağlayacağız. Belediyemizin yıllardır birikmiş borçlarına devlet ve gurbetçi kardeşlerimizin işbirliği ile çözüm bulacağız. SSK dispanserinin kendi binası olacak ve hizmet için büyütülecek. Belediyemiz bünyesinde bir fon oluşturularak ihtiyaç sahibi yeni evlenecek gençlere yardım yapacağız. Futbol sahasının eksiklerini gidereceğiz ve halı saha kazandıracağız. Okul, sağlık ocağı, dispanser, öğrenci yurdu, karakol, cami gibi beldemizde bulunan kurum ve tesislerimizin sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

Ayrıca belediyenin gücü ölçüsünde muhtaç insanların ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Yıldırım, "Bütün mahallelere çöp bidonu dağıtacağız. Belde su şebekesinden su temin eden vatandaşlarımızdan 20 tonun üzerinde su tüketenlere indirim uygulayacağız. Merkezde bulunan derenin yaz aylarında pislik ve koku yapmasının önüne geçeceğiz. Karapınar, Çaycuma, Bartın yol ayrımına güzel bir çevre düzenlemesi yaparak, beldemiz ve vilayetimiz dışından gelenlerin dikkatini Karapınar'a çekeceğiz. Beldemiz içinden geçen Çaycuma- Bartın Karayolunun bakımının yaptırılarak şehirlerarası otobüslerin beldemizden geçmesini temin edeceğiz" diye konuştu.

ZONGULDAK-(İHA)
Yayın Tarihi : 21 Mart 2004 Pazar 01:58:50
Güncelleme :28 Ekim 2004 Perşembe 12:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?