19
Mayıs
2024
Pazar
DEVREK - ZONGULDAK

AKP'de seçim startı

AKP Devrek İlçe Teşkilatında seçim hazırlıkları çerçevesinde belde ve belediye başkanları ile partiyi değerlendiren durum toplantısı yapıldı. 

Teşkilat içi eğitim çalışmaları kapsamında, Zonguldak Ak Parti AR-GE Başkanlığı tarafından Devrek İlçesi ve belde teşkilatlarına yönelik seminer düzenlendi. Devrek Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen seminere Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Belde Belediye Başkanları, AKP Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AKP'li belediye ve il genel meclis üyeleri ile köy ve mahalle temsilcileri katıldı. 

Zonguldak İl Yöneticilerinden Şekip Günaydın, Vedat Ekşi, Hüseyin Öztürk, Aytekin Kazancı, Engin Okumuşoğlu, Zeki Tosun ve Vedat Emeksiz, teşkilat içi eğitim semineri kapsamında, teşkilat işleri, AKP'nin siyasi kimliği, dış politika, sosyal politika, ekonomik politika ve seçim işleri konularında slayt gösterisi eşliğinde bilgi verdi.

Yöneticiler, "Bu eğitim seminerinin amacı, yönetim kadrosundaki insanların, Ak Parti'nin yaptığı ve yapacağı icraatlar konusunda bilgilendirilmesi ve bunları halka sağlıklı şekilde aktarmalarını sağlamaktır. Önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimler öncesi teşkilatların hazırlık çalışmalarına şimdiden başlaması gerekiyor" diye konuştular. 

AKP Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, yapılan bu eğitim çalışmasının kendi teşkilatları açısından çok faydalı olduğunu belirterek, partilileri halka icraatları anlatmak için göreve davet etti. Seçim startını şimdiden verdiklerini ifade eden Özmekik, "İktidarımızın yaptığı ve yapmak istediği icraatların bir çoğundan çeşitli nedenlerden teşkilat kademesindeki arkadaşlarımız ve vatandaşlarımız haberdar olamıyor. Bilindiği gibi Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi'nde (KÖYDES) Zonguldak, Türkiye birincisi oldu. Zonguldak ili içerisinde de Devrek İlçesi yüzde 98'lik bir başarı ile ilk sırada. Bu da teşkilatımızın ne kadar uyum içerisinde olduğunu ve başarılı olduğunu göstermektedir"
iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2006 Çarşamba 17:58:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?