29
Mayıs
2024
Çarşamba
DEVREK - ZONGULDAK

Baston Sarayı'nda bayram buluşması

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde protokol ve vatandaşlar bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Devrek Cumhuriyet Bulvarı'nda bulunan Baston Sarayı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Devrek Kaymakamı Yakup Tat, Garnizon Komutanı Atilla Güçlüoğlu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Cumhuriyet Savcısı Zübeyir Kalabalık, İlçe Emniyet Amiri Murat Çolak, İlçe Karakol Komutanı Üsteğmen Halil İşler, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Devrek Kaymakamı Yakup Tat, “Bayramlar Müslüman aleminin bir araya gelerek kaynaşmasını sağlayan mübarek günlerdir. Bizlerde Ramazan ayını idrak etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadık ve nihayet bayrama ulaştık. Temennimiz ulus olarak huzur ve sağlık içinde tekrar nice bayramlar yaşamak dileğiyle” dedi.

Baston Sarayı'nda başlayan bayramlaşma töreninden sonra protokol ve daire amirleri sırası ile Devrek Kapalı Cezaevi, Jandarma Eğitim Komutanlığı, Devrek Huzur Evi Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek buralarda görev yapan personeller ile bayramlaştılar. 

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 16:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?