24
Mayıs
2024
Cuma
DEVREK - ZONGULDAK

'Beldemizin ufkunu açacağız'

Zonguldak’ın Devrek İlçesi’ne bağlı Çaydeğirmeni Beldesi Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, 1 yılını değerlendirdiği toplantıda, hedeflerine ulaşabilmek için daha çok çalışacaklarını belirtti.

Düzenlenen toplantıda konuşan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, "Biz asli görevlerimizden biri olan fiziki yolların yanında, gönülden gönüle giden yolları da yapıyoruz" dedi. Başkan Gebeş, göreve geldiklerinden buyana gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Belediye olarak 4 memur, bir veteriner, bir avukat ve 31 işçi arkadaşımızla sizlere hizmet ediyoruz. Beldemizin ufkunu açacak bir çok projenin altyapısını hazırlayıp uygulamaya başladık. Önümüzdeki yıllar beldemiz için atılım yılları olacak. Bizim moralimiz zaman zaman ne kadar bozuk olursa olsun, bunu hiç bir zaman kimseye hissettirmedik. Herkese güler yüzlü davrandık ve belediyeden herkesi mutlu göndermeye çalıştık. Çok konuşan değil, çok çalışan bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye kararlıyız" dedi.

Gebeş, beldenin içme suyu ihtiyacını kökünden çözerek halka sağlıklı ve temiz içme suyu ulaştırdıklarını da ifade ederek, "Belde nüfusumuzun 10 katına yetecek kadar su rezervlerini şebekemize ilave ettik. Bununla birlikte su motorları devre dışı bırakılarak elektrik sarfiyatında yüzde 90’a varan tasarruf sağladık. Bunu da su fiyatlarına yansıttık. Beldeyi çağdaş bir görünüme kavuşturmak amacıyla çevre düzenlemeleri, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının yanında en önemli ihtiyacımız olan şehirlerarası terminali projesi hazırladık. Finansman sağlandığı takdirde en kısa sürede inşaatına başlayacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2005 Pazar 15:28:00
Güncelleme :10 Nisan 2005 Pazar 18:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?