31
Mayıs
2024
Cuma
DEVREK - ZONGULDAK

Devrek'te CHP ilçe kongresi

CHP Devrek İlçe kongresi 32. olağan kongresi gerçekleştirildi.

Star Düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye Zonguldak CHP Milletvekili Ali Kocal, İl Başkanı Osman Yayla, il yönetim kurulu üyeleri Cevat İzmirlioğlu, Mustafa Külah, CHP Merkez İlçe Başkanı İlker Özüpek, CHP Devrek İlçe Başkanı Murat Altınok, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu katıdı. Divan Başkanlığını Ömer Başoğlu’nun yaptığı kongrede önce konuşmalar yapıldı. Açılış konuşmasını yapan Devrek İlçe Başkanı Murat Altınok, son seçimlerde oy oranlarının arttığını kaydetti. Son seçimlerde de muhalefet olmanın burukluğunu yaşadıklarını anlatan Altınok, şöyle konuştu:

"Bundan altı ay evvel yapılan genel seçimler sonucunda Türküye genelinde alınan yüzde 21 oy oranı ile halkımızın bize verdiği muhalefet görevi bizleri üzmüştür Bu burukluğumuzu ilimizden çıkarttığımız iki milletvekili ve artan oy oranımızla biraz olsun azalmıştır. İl genelinde başarımız, ne olursa olsun, bugün bu salonu dolduran sizlerin yüreğinde olduğu gibi tüm Cumhuriyet Halk Partili’lerin en büyük isteği iktidar olabilmektedir. Bunun için birlikteliğimiz önemlidir. Bunu başarmak için Devrek teşkilatı olarak bugüne kadar oludğu gibi yine üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

CHP Zonguldak milletvekili Ali Koçal ise, hükümetin halka zamlardan başka hiç bir şey vermediğini söylediğini ve gerçeklerin vatandaşlardan saklandığını vurguladı.

Çoğunluğun sağlanması üzerine geçilen seçimler tek liste ile yapıldı. Oylamada tek aday olan Murat Altıok yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 21:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?