23
Mayıs
2024
Perşembe
DEVREK - ZONGULDAK

Devrek'teki Hükümet Konağı milli renklere boyanıyor

Devrek Kaymakamı Süleyman Tapsız’ın girişimleri ile başlatılan tadilat yaklaşık bir aydır devam ederken, binanın dış yüzeyinin kırmızı-beyaz renklerle boyanması dikkat çekiyor.

Yıllardır bakımı yapılmayan binanın çatısında akıntı olması nedeniyle binada onarım çalışmalarına başladıklarını belirten Kaymakam Tapsız, Türkiye’de yaşayan bütün insanların ortak renkleri olması nedeniyle binayı, kırmızı beyaz renklere boyayacaklarını söyledi.

Yapılan yeniliklerle, Hükümet Konağı’nın modern ve sağlıklı bir hale getirildiğini kaydeden Tapsız, "Zaman zaman çatılarda akıntı meydana gelmesi, tuvaletlerin yetersiz olması nedeniyle personel zor anlar yaşıyordu. Vatandaşlarımızın da büyük bir bölümü işlerini bu binada görüyor. Sağlıksız bir ortamda ne kadar verimli iş görülür, tartışılır. Türk Bayrağı’nın renklerine kimsenin karşı olmayacağını düşündük ve binayı ülkemizi temsil eden bu renklerle boyamayı uygun gördük. Yaklaşık bir aydır devam eden çalışmaları yıl sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

FİKRİ ERDEM-ZONGULDAK (İHA)
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2003 Cumartesi 17:32:57
Güncelleme :16 Ağustos 2004 Pazartesi 10:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Vedat ATASOY IP: 81.212.44.xxx Tarih : 15.12.2003 23:29:01
HÜKÜMET KONAĞININ MİLLİ RENKLERLE BOYANMASI DÜŞÜNCESİYLE VE BUNU GERÇEKLEŞTİREN DEVREK KAYMAKAMI SN : S. TAPSIZ I KUTLAMAK GEREKİR. KENDİSİNİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.