26
Mayıs
2024
Pazar
DEVREK - ZONGULDAK

En iyiler ödül aldı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 24. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür festivali çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikler içinde yer alan “Yılın En”leri ödül töreni belediye sinemasında gerçekleştirildi.

Festival etkinlikleri içinde bu yıl ilk defa gerçekleştirilen ödül töreninde internet aracılığı ile 6 bin kişi arasında yapılan anket sonucunda “Yılın En” lerinde televizyon dizileri, haber programları, televizyon ve sinema sanatçıları, yapımcılar ve yönetmenler ödüle layık görüldü.

Belediye sinemasında düzenlenen ödül törenine Papatyam dizisi oyuncularından Aslı Omağ, Deniz Oral, Görüntü Yönetmeni Veli Kuzlu, Osman Yagmurdereli’nin eşi Yapımcı Esin Yagmurdereli, televizyon dizisi Hicran Yarası oyuncularından Mirac Eronat en iyi kadın drama oyuncusu yine aynı dizide oynayan Murat Daldaban en iyi erkek drama oyuncusu ödüle layık görülürken Dr. Veysel Atasoy’un eşi Işıl Atasoy’a katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Düzenlenen ödül törenine Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Belediye Yazı İşleri Müdürü Çetin Kılıç, televizyon ve sinema sanatçıları Deniz Oral, Aslı Omağ, görüntü Yönetmeni Veli Kuzlu, Yapımcı Esin Yagmurdereli, Mirac Eronat, Murat Daldaban, Veysel Atasoy’un eşi Işıl Atasoy ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül töreni öncesinde Dr. Vetsel Atasoy’un biyografisinin ardından Veysel Atasoy’la ilgili slayt gösterisi düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde konuşan ve festivalde emeği geçen personeline teşekkür eden Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, salonda bulunan davetlilere 250 yıllık geçmişi bulunan Devrek bastonu hakkında bilgiler verirken ödül törenine katılan sanatçılara teşekkür etti. Tören ardından yönetmenliğini Metin Kaya’nın yaptığı “100 Bin Kişiydiler” adlı madenci belgeseli davetliler tarafından ilgi ile izlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 15:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?