28
Mayıs
2024
Salı
DEVREK - ZONGULDAK

KOBİ'lerin ekonomiye katkıları

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen panelde Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) ülke ekonomisine etkileri anlatıldı. 

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) ve Devrek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Atatürk Kültür Merkezinde ortaklaşa düzenlenen panele konuşmacı olarak Doç. Dr Turhan Korkmaz, Doç. Dr. Kemal Büyükgüzel, TC. Ziraat Bankası uzmanı Cem Okat, Yrd. Doç. Dr. Şermin Şenturan ve Devrek Ticaret Odası Kurul Başkan Vekili Kemal Yıldız katıldı. 

Türkiye'de KOBİ'lerin önemli bir yeri olduğunu söyleyen Doç. Dr. Turhan Korkmaz, "Üniversitedeki mevcut bilgiyi sanayicimizle paylaşarak üniversite, sanayi taraflarının kaynaştırılması ve Zonguldak ili sanayi potansiyeline katkı sağlanması için hedeflenmiştir. Bu panelin sanayicilerimize faydalı olacağını umuyor ve Basel II uygulaması ile birlikte 2007 yılı itibariyle yürürlüğe girecek diğer bir süreç ile ilgili sanayicilerimizi bilgilendirmek için düzenlenmiştir" dedi. 

Panele, Devrek Kaymakamı Yakup Tat, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Haldun Hacıkuloğlu, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılıçaslan, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Çaydegirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Özbağı Belediye Başkanı Bilal Hızarcı, Karaelmas Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 11:28:45
Güncelleme :16 Aralık 2006 Cumartesi 11:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?