15
Mayıs
2024
Çarşamba
DEVREK - ZONGULDAK

Polis ve basını buluşturan yemek

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde görev yapan emniyet görevlileri ve basın mensupları düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Yoshi Restoran ta verilen yemeğe Devrek İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Mehmet Arslan, yemeğe ilçede görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Uzun süredir birlikte görev yaptığı gazetecilerle bir araya gelememeleri nedeniyle yemeğin düzenlendiğini ifade eden Arslan, "Basın mensupları ile kaynaşmak amacıyla böyle bir yemek düzenledik. İlçemizdeki olası sorunlar ve çözüm yolları konusunda basın mensuplarının da fikirlerini almayı amaçlıyoruz. Bu yönde de yemeğin faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.

Yıllık çalışmalar hakkında da bilgiler veren Arslan, ilçede suç oranlarının geçen yıla göre hissedilir biçimde azaldığını, bunun da görevli memurların özverili çalışmaları ile gerçekleştiğini söyleyerek çalışanlara teşekkür etti. Başkomiser Arslan, kurumun ve çalışan polislerin basın mensupları ile hiçbir problemi olmadığını da vurgularken, bilgi akışını da imkânlar dâhilinde paylaştıklarını ifade etti.

Yemeğe katılan basın mensuplarına Arslan tarafından destekleri nedeniyle teşekkür edilirken günün anısına, çeşitli hediyeler de verildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 10:16:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?