16
Haziran
2024
Pazar
GÖKÇEBEY - ZONGULDAK

Gökçebey'de Yaz Futbol kursu

Gökçebey Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Merkezi tarafından Yaz Futbol Kursu düzenleniyor.

Gökçebey ilçe merkezindeki halı sahada kursa katılan öğrencilere Beden Eğitim Öğretmeni Cengiz Gebeş, Gökçebeyspor futbolcularından Zeki Adaşbay tarafından antrenman yaptırılıyor.

29 Haziran'da başlayan ve 2 ay sürecek olan kursa müracaatların devam ettiği bildirildi. Antrenörler Gebeş ve Adaşbay, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ve yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Gebeş, “Bu çocuklarımız, gerekli terbiye ve eğitimi almaları halinde uzun süre Türk futboluna hizmet edebilir. Biz bu çocukların yeteneklerini ortaya çıkarmalarına ve yeteneklerini sergilemelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda bu çocuklarımızı kahve köşelerinden sokaklardan kurtararak, kötü alışkanlıkların edinmesinin de önüne geçiyoruz. Futbol bilgi ve yeteneklerini zekası ile birleştirmelerini öğretmeye çalışırken, yardımlaşma ve paylaşma gibi kavramlarında güzelliğini göstermeye çabalıyoruz” dedi.

Çok yetenekli çocukların bulunduğunu vurgulayan Gebeş, imkanlar verilmesi halinde ülkede ve dünyada büyük başarılara imza atacak nesil yetiştirebileceklerini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 12:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?