22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÖKÇEBEY - ZONGULDAK

'Su Perisi İlayda' yardım bekliyor

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde üç ay içinde 7 aylık bebeği ile kocasını kaybeden bir kadın, şimdi de 4 yaşındaki kızının ameliyatı için 10 bin YTL arıyor.

Gökçebeyli Gülser Tulumoğlu, 3 ay önce kan rahatsızlığı tespit edilen 7 aylık bebeği Berat'ın tüm çabalara rağmen hayatını kaybettiğini, ardından da komşularına yardım etmek için elektrik direğine çıkan kocası Orhan Tulumoğlu'nun (27) direkten düşerek öldüğünü söyledi.
Bu acılar sırasında 4 yaşındaki kızı İlayda'nın da rahatsızlandığını anlatan acılı kadın Gülser Tulumoğlu, "Yapılan kontrollerde kızımın kalbinde boşluk bulunduğu, bunun da gelişimini engellediği tespit edildi. Ameliyat olması gerekiyor. Ancak benim 10 bin YTL'yi bulan ameliyat masraflarını karşılayacak durumum yok" dedi.

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI
Gülser Tulumoğlu, kendilerine Ummadığın Anda Yardımlaşma Derneği tarafından yardım eli uzatıldığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Yeni kurulan bu dernek kızıma yardım etmek için kampanya başlattı. 10 bin YTL'yi toplamaya çalışıyorlar. Ancak biz, yetkililerinde bize el uzatmasını istiyoruz."

Ummadığın Anda Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Şeker de, Gülser Tulumoğlu ve kızı İlayda'nın yapayalnız kaldıklarını ve çocuğun psikolojik sorunlar yaşadığını öğrenince çok üzüldüklerini söyledi. Bülent Şeker, hemen "Su Perisi İlayda" sloganıyla yardım kampanyası başlattıklarını anlattı.

Bülent Şeker, yardım etmek isteyenlerin Çaycuma ilçesinde bulunan derneğe ve yöneticilerine ulaşabileceğini ayrıca İşbankası Çaycuma Şubesi 7630 şube kodu ve 442498 hesap numarasına para yatırabileceklerini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2007 Perşembe 20:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?