18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖKÇEBEY - ZONGULDAK

Tren seferleri kaldırıldı

Zonguldak-Gökçebey istasyonları arasında karşılıklı olarak yapılan tren seferleri kaldırıldı.
CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Koltuk, AK Parti’nin Zonguldak’a bir çivi bile çakmamasına rağmen hep alma ihtiyacı duyduğunu belirtti.

Koltuk, "Tren seferlerinin kaldırılmasıyla Gökçebe, Çaycuma, Saltukova, Filyos, Işıkveren, Çatalağzı, Kilimli, Zonguldak istasyonları ve ara duraklardan tren ile ulaşım sağlayan vatandaşlarımızın işe gidiş dönüşleri oldukça zorlaşmıştır. Özellikle 2. ve 3. vardiyalarda çalışan işçiler büyük sıkıntı yaşayacaktır. Halkımız mağdur edilmiştir. Bugün tren seferlerini azaltma yoluna gidenler yarın ne yazık ki ya tamamıyla tren seferlerini kaldıracaklar veya başka yolları deneyeceklerdir. AK Parti’nin Zonguldak’taki yöneticilerine seslenmek istiyorum. Kaldırılan bu tren seferlerinin bir an önce gerekli merciler ile görüşülerek yeniden konulmasını sağlayın. Yoksa konuştuklarınızı kimse ciddiye almayacak ve sizleri artık dinlemeyecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 14:52:25
Güncelleme :31 Ekim 2005 Pazartesi 11:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevgi parlayan IP: 85.100.163.xxx Tarih : 11.10.2006 09:34:08
bu uygulama yapılırken neye dayanarak yapılmış merak ediyorum.insanlar açısından zorluk yaşanılacağı düşünülmemiş mi?aynı şeyi buna karar veren insanlar yaşamıyor bu yüzden rahatlar sanırım.halk da seçim yaparken ona göre karar vermeli gerçekten.insanların ihtiyaçlarına göre yapılsaydı her şey bu günkü sorunlar olmayacaktı zaten...