3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

1 hafta sonra cesedi bulundu

Balıkesir'de 1 hafta önce kahvaltı yapıp ayrıldığı eve bir daha dönmeyince oğlu tarafından polise kayıp müracaatında bulunulan Cavit Yılmaz (57) ölmüş halde bulundu.

Şehir merkezindeki Çay Deresi'nde vatandaşların fark edip polise ihbarda bulunduğu erkek cesedinin Cavit Yılmaz'a ait olduğu tespit edilirken babasının cesedini teşhis için olay yerine getirilen oğlu fenalaşınca polis ekipleri tarafından sakinleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir merkezde 2. Gündoğan Mahallesi'nde ikamet eden Cavit Yılmaz, 15 Eylül sabahı kahvaltı yapıp ayrıldığı eve bir daha dönmedi. 2 gün boyunca haber alınamayan Cavit Yılmaz için emniyet müdürlüğüne kayıp müracaatında bulunuldu. Ancak, Yılmaz tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Polisin ailesinden aldığı bilgiye göre alkol bağımlısı olduğu bildirilen Cavit Yılmaz'ın eşiyle bir süre önce boşandığı, Güre beldesindeki yakınlarının yanına gidip geldiği, son 20 gündür Balıkesir'de ayrıldıkları eşiyle yaşayan çocuklarıyla birlikte kaldığı belirtildi. Bu sabah bulunan cesetle ilgili olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis derenin etrafında toplanan meraklı kalabalığı dağıtmakta zorlandı. Cumhuriyet Savcısının inceleme yaptığı olay yerindeki ceset, simitçilik yapan oğlu Hüsnü Yılmaz'ın getirilip teşhis etmesinden sonra otopsi için Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Ankara Çubuk nüfusuna kayıtlı alkol bağımlısı Cavit Yılmaz'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2011 Perşembe 17:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?