6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

10 günde 34 köy dolaştılar

CHP Balıkesir İl Genel Meclis adayları 10 günde toplam 34 köyde kahvehanelerde vatandaşlarla toplantı yaparak seçimlerde destek istediler.
CHP Bandırma kontenjanından İl Genel Meclisi adayları olan Namık Havutça, İsmet Koçyiğit, Ahmet Göçmez, Hüsnü Atay ve Hüseyin Çelik, Bandırma, Aksakal ve Edincik'e bağlı köylerin tamamını dolaşarak vatandaşlardan destek istediler.

Son olarak Doğanpınar, Çinge, Beyköy ve Hıdırköy'ü ziyaret eden adaylar kahvehanelerde yaptıkları konuşmalarda köylü vatandaşların Balıkesir'de sesi olmak için aday olduklarını söylediler. İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Namık Havutça, kendisinin de Misakça Köyü'nden olduğunu ve köylülerin sıkıntısını iyi bildiğini ifade ederek, "Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yıllarca öğretmenlik yaptıktan sonra Hukuk Fakültesi'ni bitirip avukat oldum. Bandırma'da yıllardır avukatlık mesleğimin yanısıra Bandırma Belediye Meclis üyesi olarak da görev yaptım. Hafta içi Bandırma'da mesleğimle uğraşırken, haftasonları çizmelerimi giyip ağabeyimle birlikte köyümüzdeki tarlada çalıştım. Diğer arkadaşlarımda köy kökenli ve hepimiz sorunları çok iyi biliyoruz. Köylü kardeşlerimizin sesini İl Genel Meclisi'nde daha iyi duyurmak haklarını savunmak için aday olduk. Köylerde yaptığımız gezilerde çok olumlu tepkiler aldık. Bu seçimlerde köylerde oy patlaması yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.

Köylere yaptıkları gezileri değerlendiren İsmet Koçyiğit ise, 5 yıllık İl Genel Meclisi üyeliği süresince parti gözetmeden çalıştığını ve herkese faydalı olmak için görev yaptığını ifade ederek, "Köylerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştık. Benim 5 yıllık sürede yapıklarım ortada. Parti rozetimi bir kenara koyarak herkese yardımcı olmak için çalıştım. Kimin ne sorunu varsa yardımcı olmaya çalıştım vatandaşlara yol gösterdim. 5 yıllık sürede boğazımdan hakkım olmayan bir bardak çay bile geçmedi. Biz köylü çocuğuyuz, köylünün çiftçinin taleplerini ve sorunlarını bizde yaşıyoruz. Bizde onların içinden olduğumuz için köylü kardeşlerimizin bize seçimlerde oylarıyla destek vereceklerini biliyorum" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 19:01:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?