5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

13 yıl sonra gelen itiraf!

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, 13 yıl önce işledikleri cinayeti vicdan azabına dayanamadıklarını söyleyerek itiraf eden iki kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çataltepe Köyü'nde yaşayan Hayati Parlak, 2000 yılının haziran ayında ortadan kayboldu. Uzun süre devam eden arama çalışmalarına rağmen bulunamayan Parlak'ın ailesi de oğullarının öldüğüne inandı. Bunun üzerine Hayati Parlak'ın eşi Filiz Parlak da başka bir kişiyle evlenerek Kesin soyadını aldı.

Aradan geçen 13 yılın ardından polise giderek suçunu itiraf eden Filiz Keskin, eşi Hayati Parlak'ı eşinin uzaktan akrabası olan çoban Fedai Öz ile birlikte başına taş ile vurarak öldürüp Darıca Köyü yakınlarındaki Kurudere'ye attıklarını söyledi. Zanlıların ifadesinin ardından bölgede yapılan incelemede, kemik parçaları tespit edildi.

Hayati Parlak'a ait olduğu tahmin edilen kemikler incelemek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken Filiz Keskin ve Fedai Öz (44), çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bandırma Cezaevine gönderildi.

AA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2013 Çarşamba 18:55:02
Güncelleme :21 Ağustos 2013 Çarşamba 18:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?