3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

18 kişi adliyeye sevk edilecek

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova beldesinde iki grup arasında çıkan ve 2 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavga ve ardından çıkan olaylarla ilgili gözaltına alınan 46 kişiden 18'i, bugün adliyeye sevk edilecek.

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altınova Belediyesi binasında, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mehmet Turan, İl Emniyet Müdür Vekili Ümit Demirkıran ve Altınova Belediye Başkanı Mehmet Akçal ile birlikte durum değerlendirme toplantısı yaptıklarını söyledi.

Olayların, Balıkesir ve Ayvalık'a yakışmadığını dile getiren Hatipoğlu, polis ve jandarma ekiplerinin, istenen takviye güçlerle birlikte, beldede belli noktalarda beklediğini ifade etti.

Hatipoğlu, beldeye giriş ve çıkışların kontrollü yapıldığını belirterek, olaylarla ilgili toplam 46 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 18'inin bugün adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

Beldede güvenliğin kontrol altında bulunduğunu ifade eden Hatipoğlu, “Bizler de özellikle aile büyükleriyle görüşerek, çocuklarına sahip olmalarını istiyoruz. Herkesi sakin olmaya davet ediyorum. Belde sakinlerinden Ramazan Bayramı'nın ruhuna uygun davranmalarını istiyorum” dedi.

AA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 17:34:37
Güncelleme :2 Ekim 2008 Perşembe 17:38:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?