5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

2 uyuşturucu satıcısı yaklandı

BALIKESİR POLİSİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM Şube ekiplerinin uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 2 şüpheli yakalandı. Operasyonda bir şüphelinin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda 247 adet extacy adı verilen sentetik uyuşturucu hap ile silah ve mermi ele geçirildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ticareti yapan şahıslarla mücadele eden Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, kent merkezinde Maltepe Mahallesi'nde bir operasyon gerçekleştirdi. Kayabey Caddesi üzerinde ikamet eden Ü.Ç. (27) isimli şahsı gözaltına alan narkotik tim ekipleri, bu şahsın üzerinden 50 adet extacy tabir edilen sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi. Şüpheli şahsın evinde yapılan aramada da aynı haplardan 197 adet daha bulundu.

Toplam 247 adet extacy hapa el koyan polisin evde yaptığı aramalarda 1 adet 6.35 mm çapında ruhsatsız tabanca ile buna ait 4 adet 6.35 mm çaplı dolu fişek, 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği, 1 adet kısa dipçikli ruhsatsız pompalı av tüfeği, 6 adet av tüfeği dolu kartuşu ele geçirildiği bildirildi. Yapılan araştırmalarda Ü.Ç. isimli şüphelinin suç ortağı olduğunu belirleyen polis ekipleri Ç.K. (19) isimli bir başka şahsı da aynı gün yakalayıp gözaltına aldı. Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın sürdüğü, gözaltındaki 2 şüphelinin emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirildi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizde uyuşturucu satıcıları ile mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir" denildi.

BALIKESİR POLİSİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 16:49:00
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 00:18:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?