6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

2004 yılından kalma seçim afişi

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde dolmuş duraklarındaki reklam panosunda, 2004 mahalli seçimleri öncesinden kalan ve üzerinde dönemin belediye başkanı 'Belediye Başkanı Halil Ünlü' yazan afiş, görenleri şaşırtıyor. 

Cumhuriyet Caddesi üzerindeki dolmuş duraklarındaki reklam panosunda, dönemin Demokratik Sol Parti'li (DSP) Belediye Başkanı Halil Ünlü tarafından 28 Mart 2004 seçimleri için hazırlanan afişler 2.5 yıldan fazla bir süredir çıkartılmadı. Afişin üzerinde 'Bandırma Belediye Başkanı Dr. Halil Ünlü' ifadesi yer alırken, Halil Ünlü zamanında yapılan belediye çalışmaları da fotoğraflarıyla birlikte tanıtılıyor. 

Bilboardlara yeni reklam alınmaması ve seçimlerden sonra belediye yetkililerinin gözünden kaçması sebebiyle çıkartılmayan afiş, özellikle dolmuş kuyruğunda bekleyen vatandaşların dikkatini çekiyor. Bandırma'da bir dönem DSP'den seçilerek belediye başkanlığı yapan ve 2004 seçimlerinde görevi AK Parti'den seçilen Cemal Öztaylan'a devreden Dr. Halil Ünlü, halen DSP İlçe Başkanlığı görevini yürütüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2006 Cumartesi 17:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?