3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

'2008 Zeytinli Rock Festivali' başlıyor

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesi Dalyan sahilinde, 2008 Zeytinli Rock Fest' adıyla 14-17 Ağustos tarihleri arasında uluslararası rock festivali düzenlenecek. 

Bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek olan Zeytinli Rock Festivali'nin 14-17 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi. 

Uluslararası olarak organize edilen ve son hazırlıkları tamamlanmak üzere olan festivalde, dünyaca ünlü rock müziği sanatçıları Hayko Cepkin, Alev, Zardanadam, Gökçe, Buz, Ehl-i Keyf, Pentegram, Catafalque, Soul Sacrifice, False in Truth, Nıtce, Tiamat, Ogün Şanlısoy, Badem, Tibet Ağırtan, İhtiyaç Molası, Makine, Kurban, Moğollar, Nev, Yüksek Sadakat, Dinar Bandosu, Marsis gibi gruplar ve müzisyenleri sahne alacak. Festival süresince beldeye binlerce kişinin akın edeceğini vurgulayan Zeytinli Belediye Başkanı Şadan Aytaç, gençlere önem verildiğini ve henüz festivalin başlamamasına rağmen Zeytinliyi binlerce kişinin tanıdığını söyleyerek, "Misafirlerin tüm ihtiyaçları festival alanına kurulacak uygun fiyat ve hijyenik şartlarda üretilen yiyecek ve içeceklerle karşılanacaktır. Festivalde gündüz saatlerinde ünlü grupların yanı sıra, çoğu az tanınan Full As, Çizgi, Hayal et, Zıkkım, Enkaz, Zincir, Isra, Assault, Hayal ürünü, llet, Unleash, Parti, Hayalperest, Düşük Voltaj, Yallah Tazyik,Grup Bütünleme, Stulca, Hayır, Kül, Thorium ve İnek gibi gruplarda rock severlerin karşısına çıkacak" dedi.
Bu arada 4 günlük kombine bilet ve kamp konaklama ücretinin 20 YTL olarak açıklandığı festivalde, günlük giriş bedeli ise 5 YTL olacak. 3 yıllık festival programları çerçevesind beklenen kolaylığın olduğunu ve nihayet bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın dikkatini çektiklerini açıklayan başkan Aytaç, "Üç yıldır kendi yağıyla kavrulan Zeytinli Rock Fest, bu yıl kendini kanıtlayarak Kültür Bakanlığı'nın dikkatini çekmeyi başardı. Bu sene festivalimizi bakanlığın katkılarıyla gerçekleştireceğiz. Bu da yaptığımız etkinliğin kültürel anlamdan büyük bir önem taşıdığının göstergesidir. Rock festivali ile beldemize bu yıl 100 bin kişiyi çekmeyi planlıyoruz. İnşallah gençlerimiz dolu dolu faaliyetlerle gönüllerince eğlenir" dedi.
(SŞ-OMR)

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 10:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?