6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

2009'un ilk bebeği geç geldi

Balıkesir'de yeni yılın ilk bebeği dünyaya geç geldi. Normal doğum ile dünyaya gözlerini açan Medine bebeğin doğumu, beklenenin aksine yeni yılın ilk dakikaları yerine bu sabah saat 09.50'de gerçekleşti. Yeni evli Kumru çifti çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Balıkesir'de 2009'un ilk bebeği Kepsutlu Kezban-Bünyamin Kumru çiftinin ilk çocukları olan Medine Gül Kumru oldu. Kepsut'un Yaylabaşı köyünde ikamet eden Kezban Kumru, doğum sancıları üzerine Salı günü Balıkesir Doğum ve Çocuk Bakımevi'ne yatırıldı.

Yılbaşı gecesi doğum bekleyen 22 yaşındaki anne Kezban Kumru, sabah saat 09.50'de ameliyata alındı. Normal doğum yapan Kezban Kumru kız bebek dünyaya getirirken, ilk defa anne olmanın heyecanını yaşadı. Hemşireler boyu 50 santim, kilosu 3.3 kilo olan Medine bebeğin gayet sağlıklı olduğunu, doğumun sorunsuz gerçekleştiğini söylediler.

Kepsut'ta taş ocağında işyçi olarak çalışan baba Bünyamin Kumru da (24) ilk defa baba olurken, bu heyecanı anlamak için herkesin yaşaması gerektiğini söyleyerek mutluluğunu ifade etti. Yeni yılın ilk gününü doğum evinde geçiren bebek ve ailesinin hafta sonunda tabur edileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 18:24:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?