5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

23 Nisan Balosu muhteşem geçti

EN GÜZEL 23 NİSAN

Balıkesir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusu devam ediyor. Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait yuvadaki çocuklar için düzenlenen 23 Nisan Balosu muhteşem geçti. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlamalara katılan Vali ve Belediye Başkanının eşleri de çocukların bu mutlu günlerinde yanlarında olarak sevinçlerini paylaştılar.

EN GÜZEL 23 NİSAN

Balıkesir Valiliği İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu Müşerref Yırcalı Çocuk Yuvası'nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen, "Çocuk Balosu"nda yuvada barındırılan 0-6 yaş gurubu çocuklar için en güzel bayram kutlaması yapıldı. Gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğu, başka okullardan anasınıfı öğrencilerinin de gelip gösteriler yapmasıyla ikiye katlandı. Çocuk yuvasındaki bayram kutlamasına, Vali Yılmaz Arslan'ın eşi Hümeyra Arslan ile Belediye Başkanı İsmail Ok'un eşi Nesrin Ok, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Akbıyık ile yıllardan beri çocuk yuvasının hamisi Yırcalı ailesinin büyüğü Müşerref Yırcalı tarafından kurulan Yırcalı Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği başkanı Işıl Hasdağlı, dernek sekreteri Hüseyin Karaduman, çocuk yuvasının müdür ve görevli personeli ile Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri katıldı. Çocuk balosunda Bandırma Çocuk Yuvası halk oyunları ekibi, Plevne İlköğretim, Gaziosman Paşa İlköğretim ve Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okullarının anasınıfları da gösteri yaptılar.

EN İYİ KOLBASTI'YI ONLAR OYNADI

23 Nisan Çocuk Balosu'nda birbirinden güzel Müşerref Yırcalı Çocuk Yuvası'nın minikleri de rol aldıkları gösterileriyle davetlileri kendilerine hayran bıraktılar. Büyük alkış alan yuva çocuklarının kol bastı oyunları ise herkesi coşturdu. Eğlencenin ardından Hümeyra Arslan, Nesrin Ok ve Yırcalı Kimsesiz Çocukları Derneği başkanı Işıl Hasdağlı yuvadaki çocukları sevip sohbet ettiler. Çocuk Balosu'nda Mavi Ajans isimli organizasyon firmasında görevli palyaçolar da çocukları eğlendirip güldürerek hoşça vakit geçirmelerine yardımcı oldular. Kız Meslek Lisesi öğrencisi İlknur Güler çocukları eğlendirmeyi çok sevdiği için ajansta palyaçoluk yaptığını, aynı zamanda eğitimiyle ilgili harçlığını çıkardığını söyledi. Üniversite sınavlarına hazırlanan Tuna Gölcü de çocukları eğlendirmenin kendisine büyük bir mutluluk erdiğini söyledi. Çocuk yuvasının bahçesinde düzenlenen şölende çocuklara ve tüm davetlilere pasta, börek ve meyve suyu ikram edildi. Şölen sırasında Protokol eşleri bayan Arslan ve bayan Ok, 23 nisan Çocuk Balosu'nu tertipleyen il sosyal hizmetler müdürlüğü ve çocuk yuvası yetkilileri ile dernek yöneticilerine teşekkür ettiler. Yuva çocuklarının oyunları sırasında zaman zaman duygulanan protokol eşleri ve diğer davetliler özenle hazırlanan çocukların gösterilerini uzun süre alkışladılar.

EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
EN GÜZEL 23 NİSAN
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 18:30:00
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 22:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?