5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

250 kişi CHP'ye katıldı

BANDIRMA'DA CHP'YE TOPLU KATILIM

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Sodev Genel Sekreteri Mehmet Tüm ve 250 kişi düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı.

Türkiye Değişim Hareketi kurucu üyelerinden ve Sosyal Demokrasi Vakfı Genel Sekreteri Mehmet Tüm, TDH'den ayrılarak eski TDH üyelerinin de bulunduğu 250 kişiyle birlikte CHP'ye geçti. Tüm Otel'de basın açıklaması yapan Mehmet Tüm, CHP' nin son kurultayında yaşanan değişim halka umut ve heyecan verdiğini ifade ederek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan seçilmesi ile CHP yeniden yükselişe geçtiğini ve iktidar olma yolunda ciddi bir güç kazandığını söyledi. CHP'den ayrılmış partililerin umudunu yitirenlerin Kılıçdaroğlu'yla birlikte yüzlerini yeniden CHP'ye çevirdiğini belirten Tüm, "Bir süredir CHP'den ayrı düşmüş olmamıza karşın, bu görev ve sorumluluk bilinci gereği yeniden partimize dönme kararı aldık. CHP içinde olmadığımız zamanlarda bile dostlarımızdan ayrı düşmedik. Emek ve demokrasi mücadelesi içinde hep kol kola, omuz omuza dayanışma içinde olduk Ülkesini ve geleceğini düşünen, iş, ekmek,barış, özgürlük ve eşitlik talebi olan tüm yurttaşlarımızı CHP ye katılmaya ve destek vermeye, Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmaya çağırıyoruz" dedi.

Mehmet Tüm ve beraberindekiler Tüm Otel'deki toplantının ardından CHP Bandırma İlçe Teşkilatı'na geçtiler. Burada yapılan törende İlçe Başkanı Ömer Lütfi Kayalar tarafından Tüm ve partiye katılanlara rozetleri takıldı.

BANDIRMA'DA CHP'YE TOPLU KATILIM
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 18:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?