3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

3. Lig maçında olay

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Balıkesirspor ile Göztepe arasında oynanan ve konuk ekip Göztepe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ardından iki takımın taraftarları arasında olaylar çıktı. Polisin müdahale ettiği olaylarda bazı araçların ve işyerlerinin camları kırılırken, 4 taraftarın da gözaltına alındı. 

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ardından polis kontrolünde şehirden çıkışları sağlanmak üzere stattan ayrılmaları beklenen Göztepe taraftarları ile Balıkesirsporlu taraftarlar arasında sözlü sataşma yaşandı. Bir anda taraftarlar birbirlerine taşlı saldırıda bulunurken, olayların büyümesini polis önledi. Olaylar nedeniyle Mehmetçik Caddesi üzerinde bulunan bazı araç ile işyerlerinin camları kırıldı. Göztepe taraftarlarının bulunduğu otobüsün camlarının da kırıldığı olaylarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı, olaylara karışan 4 taraftarın gözaltına alındığı bildirildi. Emniyet yetkilileri, çıkan olaylarda kimsenin yaralanmadığını ve olaylarla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 13:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kenan Kentli IP: 212.175.115.xxx Tarih : 14.10.2008 08:21:51

Aslında Göztepeli taraftarlar olay çıkardı demek daha doğru. Çünkü; maç başlar başlamaz kendi aralarında bile kavga etmeye başladılar. Alkol duvarını aşanların stada neden alındığı ayrı bir konu. Alınmaması gerekir... Bununla ilgili duyuru da yapılmış. Dışarıda olayları görmedim ama Göztepe taraftarları nereye gitse olay çıkarır gibi olumsuz bir düşüncede var.