5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

3 haftalık başkan istifa etti

MHP AYVALIK TEŞKİLATI’NDA İSTİFA HÜSRANI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'in Ayvalık İlçe Teşkilatı’nın eski Başkanı Sinan Oğuz Başkurt'un istifası ile çalkantılı günler yaşayan MHP yöneticileri, son olarak göreve getirilen Cevat Yenigül’ün de istifa etmesiyle birlikte hüsrana uğradı.

Yaklaşık 3 ay önce Sinan Oğuz Başkurt ve yönetiminin toplu istifasını kabul etmeyen MHP Genel Merkezi’nin kararıyla görevine devam eden Başkurt kısa bir süre sonra yeniden istifa ederek partiden ayrılmıştı. Başkurt'un istifasının ardından, 3 hafta önce Cevat Yenigül başkanlığında yeni yönetimini belirleyen MHP Ayvalık İlçe Teşkilatı’ndan, dün Cevat Yenigül de istifa etti. MHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nda henüz 3 haftalık başkanken istifa kararı alan Yenigül, gerekçe olarak işlerinin yoğunluğunu gösterdi.

Cevat Yenigül ile birlikte yönetimden MHP İlçe Sekreteri Cerrah Şanlıoğlu'nun da istifa ettiği öğrenildi.

“İŞLERİMİZİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE BU KARARI ALDIK”

İHA muhabirine görüşlerini açıklayan Yenigül, “Ben ve İlçe Sekreterimiz, işlerimizin yoğunluğu nedeniyle partimize faydalı olamayacağımızı düşünerek, yönetim kurulundan istifa ettik. Partimizin her zaman neferi olarak üyeliğimiz devam etmektedir” demekle yetindi.

MHP Ayvalık İlçe Teşkilatı’nda parti içinin cadı kazanı gibi kaynadığı gelen iddialar arasında yer alırken, Yenigül ve Şanlıoğlu'nun istifasının ardından başlayan süreçte, bu iki göreve hangi isimlerin geleceği merakla beklendiği gözleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 11:48:04
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 19:15:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?