6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

3 katlı evini ÇYDD'ye bağışladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde şimdiye kadar ilçenin sosyal yaşamda yapmış olduğu çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Aysel Namlı adlı hayırsever vatandaş, yaptığı son çalışma ile büyük takdir topladı. Namlı, kendisine ait olan 3 katlı tarihi bir binayı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)’ye bağışlıyor.

Ayvalık hayranı ve gönüllüsü olan, sosyal hayatın içinde tanınmış ve saygıdeğer isimlerinden Aysel Namlı, yaptığı bir çok çalışma ile dikkatleri üzerine çekerken, mütevaziliği ile de ilçe halkından tam not alıyor. ÇYDD‘nin yıllardır gönüllüsü olarak çalışmalarda bulunan Aysel Namlı, son olarak Barbaros Caddesi No 24’te bulunan tarihi binayı restorasyonu sonrasında ÇYDD’ye bağışlamaya hazırlanıyor.

Bu hafta içinde resmi prosedür işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu yapı ÇYDD için hizmet vermeye başlayacak. Perşembe günü teslim işlemlerinin tamamlanması beklenilen binanın ise ÇYDD tarafından ne amaçlı olarak kullanılacağına önümüzdeki günlerde karar verilecek.

Bağışı yapan hayırsever Aysel Namlı, yapılan bağış çalışmasının ÇYDD Genel Merkezi’ne yapılacağını ve ilgili binanın vefatı sonrasında tamamen derneğe devir edileceğini ifade etti. İnsanlara örnek olmak için böyle bir bağış yapma kararı aldığını ifade eden Aysel Namlı, vatandaşları toplum yararı için hizmet veren kurum ve kuruluşlara destek vermeye davet etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 13:21:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?