3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

3 kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Balıkesir'in Burhaniye ve Gömeç ilçeleri ile Pelitköy beldesinde meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar Burhaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İlk kaza Gömeç ilçesinde meydana geldi. İnan Ergün yönetimindeki 35 UD 454 plakalı özelotomobilaşırı sürat ve tedbirsizlikten dolayı şarampole yuvarlanarak zeytinliklere uçtu. Çanakkale'deki asker yemin töreninden İzmir'e giderken kaza yapan otomobilde emniyet kemerleri bağlı olan sürücü İnan Ergün ile Müslüm Turhan'ın sıkışarak olay yerinde öldüğü belirlendi. Arka koltukta oturan Hatun Turhan'ın ise arabadan fırlaması sonucu hafif yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi. Hatun Turhan Burhaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İkinci kaza ise E-87- Karayolunun Burhaniye Adyar kavşağı önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Vehbi Duran yönetimindeki 10 YZ 848 plakalı özel taksi, önce 35 F 2185 plakalı römorklu traktöre arkadan çarpıp ardından Remzi Sıldır'ın kullandığı 60 DJ 057 plakalı kamyonete de vurduktan sonra yoldan çıktı. Kaza sonunda özel otomobil sürücüsü Vehbi Duran ağır yaralı olarak kaldırıldığı Burhaniye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Diğer kaza ise Burhaniye'ye bağlı Pelitköy ile Ağacık köyleri arasında iki motosikletin çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada, motosiklet sürücüleri Sahit Işık ile Süleyman Keskin yaralandı. Yaralılar, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazalarla ilgili polis ve jandarma soruşturma başlatırken, hurdaya dönen araçlar çekiciler yardımıyla kaza yerlerinden çekilerek otoparklara götürüldü.

 

AA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2011 Cumartesi 10:10:18
Güncelleme :12 Ekim 2011 Çarşamba 16:08:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?