7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

4 gün yağmur ve fırtına var

Bandırma Kaymakamlığı, ilçede Pazar gününe kadar olumsuz hava koşullarının etkili olacağını belirterek, hava sıcaklıklarının 1 dereceye kadar düşeceği ve saatteki hızı 75 kilometreye varacak fırtınanın etkili olacağın konusunda uyarıda bulundu.

Bandırma Kaymakamlığı İlçe Kriz Merkezi'nden yapılan uyarıya göre, Bandırma bölgesinin Perşembe gününden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdiği belirtildi.

4 gün boyunca sürecek olumsuz hava koşullarında vatandaşların dikkatli olması istenilen Kaymakam Ali Mantı imzalı uyarıda, "13 Aralık Pazar gününe kadar, 4 gün sürecek olumsuz hava koşullarına bağlı olarak bugün ve yarın, yağışların yer yer etkili olması, hava sıcaklıklarının gündüzeleri 5 dereceye, geceleri ise 1 dereceye kadar düşmesi, kuzeyden esen rüzgar hızının ise zaman zaman 75 kilometreye kadar çıkması beklenmektedir. Beklenen etkili yağış, poyraz fırtınası ve ani sıcaklık düşüşünün neden olabileceği olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin tebdirli olmaları gerekmektedir" denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 16:14:01
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 16:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?