3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

5. Akçay İda Kültür ve Sanat Şenliği

Ünlü sanatçı Deniz Seki, "Sahici Aşklara" isimli yeni albümünün parçalarını, "5. Akçay İda Kültür ve Sanat Şenliği"nde seslendirdi. 

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde düzenlenen "5. Akçay İda Kültür ve Sanat Şenliği"nin ilk gecesinde sahne alan Deniz Seki, performansı ile göz doldurdu. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve yaklaşık 8 bin kişinin izlediği konserde ilk olarak Serdar Topuz ve orkestrası sahne aldı. Saat 22.30'da beyaz bir elbise ile hayranlarının karşısına çıkan ünlü sanatçı Deniz Seki, "Sahici Aşklara" isimli yeni albümünden bazı şarkıları seslendirdi. Yeni albümünün parçalarını ilk kez bir konserde seslendiren Deniz Seki, hayranlarına, "Tüm aşıklar ellerini kaldırsın. Bu şarkı tüm aşıklar için. Kaldırın ellerinizi, utanmayın" dedi. 

CHP Balıkesir milletvekili Ergün Aydoğan, Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş ve davetlilerin katıldığı gecenin sonunda Başkan İnceoğlu, Deniz Seki'ye sahnede çiçek ve hediyeler vererek teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 16:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?