7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Acı haber BBP'lileri yıktı

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'yu taşırken düşen helikopterin enkazını arama çalışmaları sürerken BBP Balıkesir Teşkilatında düzenlenen basın toplantısında televizyondan gelen acı haber herkesi üzüntüye boğdu.

Arama çalışmalarının üzerinden yaklaşık 45 saat geçmesine rağmen kazazedelerden haber alınamaması ve yaşanan bilgi kirliliğinin üzüntü ve endişelerini artırdığını kaydeden BBP Balıkesir İl Başkanı Levent Uysal ve partililer, basın açıklaması yapılırken televizyonda yayınlanan son dakika haberiyle şoka uğradı. Enkazı tesadüfen bulan köylülerle yapılan telefon görüşmesinde cesetlerin bulunduğu haberi herkesin içindeki ümitli bekleyişi söndürürken başka BBP'liler olmak üzere yayını ve haberleri izleyen gazetecileri de üzüntüye boğdu.

İl Başkanı Levent Uysal gözyaşlarını tutamazken, BBP Lideri Yazıcıoğlu'nun bulunan 5 cesedin içinde olmadığı haberi yürekleri bir defa daha umutlandırdı. Yozgat İl Başkanının enkaz bölgesindeki bir korucu ile görüştüğü, BBP Lideri Yazıcıoğlu'nun bulunduğunu ve vücut ısısının 10 derecenin altında olduğunu, kendisini hayata döndürmek için müdahale yapıldığı şeklinde aldıkları bilgi ile tüm dikkatleri ve umutlarını televizyondan gelecek haberlere bağlayan partililerin saatler süren bekleyişleri acı haberle noktalandı.

Bu arada, İl Başkanını arayan Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, taziye dileğinde bulundu. Liderleri Yazıcıoğlu'nun vefatıyla yıkılan BBP'liler, basın açıklamasını takip eden İHA muhabirine de başsağlığı dilediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 10:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?